<---KwP-HacK--->
  Hjeke Dont Sendin
 
 Mas pari klikoni me tastin e djathtë tek My Computer,dhe



pastaj klikoni properties.Pastaj shkoni tek tabi advanced.



Aty,në fund e shihni error reporte.Nga enable,e ktheni ne
 


disable dhe më nuk do tju del  dont't send errori...



Besoj qe keni me e kuptu






  Qysh me i Shly Dont Sendat



per me i shly dontsendat shkoni te komanda RUN



edhe e shkruani kete "%temp%"  edhe hapet nje dritare



ku ka shuem fajlla i fshini gjith keta fajlla



edhe i vereni rezultatet   Besoj qe keni me kuptu.







Fshij Fajllat Temp ne Intenet Explorer



Hin internet explorer tani shkon propertiers edhe 



klikon qaty tani hin delete files edhe delete cokies 



edhe te thith fajllat temp do te fshihen nga PC




--------------------------------------------------------------

Posted By KwP-Hack & CoNn3cT





Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  KwP-Hack Ka 4 visitors (11 hits) Online.
Mirsevini Në KwP-Hack.De.Tl >Për Qdo Informat Rreth Webit A Po Diqka Tjeter Na Kontaktoni Në E-Mail : KwP-Hack@Live.com & CoNn3cT.-@Live.com
Me RespecT wWw.KwP-Hack.De.Tl
 
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=