<---KwP-HacK--->
  Hack Web Prej Run-it
 

Fillojm ..


Shkojm Start > Run > Dhe n'run e shkruajme ket :


Kodi :


%WINDIR%EXPLORER.EXE ,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}::{BDEADF00-C265-11d0-BCED-00A0C90AB50F} +Tona del 1 dritare e vogel , klikojm me te djathtën dhe shkojm new


webfolder ..dhe e shkruajme 1 faqe pa www dhe pa http psh


  chinatoday.com dhe shkojme finish ... Tani hym te folderi chinatoday.com
 

dhe kshtu qe keni te drejten me upladu diqka.

100 % Funksi0n0n


-------------------------------------------------------

Posted By KwP-Hack & CoNn3cT
Comments on this page:
Comment posted by sfunkionon o bala nooba krejt i kini vjedh ahhahahahhahahh noobat thmijaqa ma bala katunar, 27.11.2013 um 07:08 (UTC):
hahahahahha noobat thmia e vogjel bebat katunart nooba bala ska bala mat mdhaj se ju nkosov :-Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  KwP-Hack Ka 1 visitors (6 hits) Online.
Mirsevini Në KwP-Hack.De.Tl >Për Qdo Informat Rreth Webit A Po Diqka Tjeter Na Kontaktoni Në E-Mail : KwP-Hack@Live.com & CoNn3cT.-@Live.com
Me RespecT wWw.KwP-Hack.De.Tl
 
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=