<---KwP-HacK--->
  Si Të Krijojm Një PoP Up Message Me Notepad
 

Kete Tutorial Do Te Mesoni Si Te Krijojm Nje POP UP Message Me Notepad...

1.Hapim Notepadin

2.E Shkruajm Kete: MsgBox "Messazhi Juaj" ,20, "Titulli" Dhe Nese Doni Ti Beni Dy Messazhe Apo Me Shum E Beni Kshtu: MsgBox "Messazhi Juaj 2" ,20, "Titulli 2" Dhe Nese Doni Ti Beni 3 Ateher E Beni Aty Ku Esht 2 E Beni 3.

3. Dhe E Ruani si te doni.vbs
---------------------------------

Posted By KwP-Hack & CoNn3cT


Comments on this page:
Comment posted by risyacquicy, 28.07.2017 um 11:02 (UTC):
http://allocating.oneAdd comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  KwP-Hack Ka 3 visitors (37 hits) Online.
Mirsevini Në KwP-Hack.De.Tl >Për Qdo Informat Rreth Webit A Po Diqka Tjeter Na Kontaktoni Në E-Mail : KwP-Hack@Live.com & CoNn3cT.-@Live.com
Me RespecT wWw.KwP-Hack.De.Tl
 
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=