<---KwP-HacK--->
  Krijo Virus ShutDown
 

Virus Shut Down


 Mas pari klikoni me tastin e djathtë tek My Computer,dhepastaj klikoni properties.Pastaj shkoni tek tabi advanced.Aty,në fund e shihni error reporte.Nga enable,e ktheni ne
 


disable dhe më nuk do tju del  dont't send errori...Besoj qe keni me e kuptu


  Qysh me i Shly Dont Sendatper me i shly dontsendat shkoni te komanda RUNedhe e shkruani kete "%temp%"  edhe hapet nje dritareku ka shuem fajlla i fshini gjith keta fajllaedhe i vereni rezultatet   Besoj qe keni me kuptu.Fshij Fajllat Temp ne Intenet ExplorerHin internet explorer tani shkon propertiers edhe klikon qaty tani hin delete files edhe delete cokies edhe te thith fajllat temp do te fshihen nga PC
Kujdes!! Për Dëmet e Shkaktuara Nuk M'bajm Pergjigjsi Stafi i KwP-Hack
----------------------------------------------------------------------

Posted By KwP-Hack
Comments on this page:
Comment posted by ThomLiexy, 07.05.2017 um 02:13 (UTC):
Levitra Avantage Levitra Mezza Pastiglia Levitra Donde Comprar Comparativa Precio Viagra Generico Propecia Does It Work Women <a href=http://byuvaigranonile.com>viagra</a> Cialis En France Achat Generico Del Cialis Cialis Como Se TomaAdd comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  KwP-Hack Ka 3 visitors (33 hits) Online.
Mirsevini Në KwP-Hack.De.Tl >Për Qdo Informat Rreth Webit A Po Diqka Tjeter Na Kontaktoni Në E-Mail : KwP-Hack@Live.com & CoNn3cT.-@Live.com
Me RespecT wWw.KwP-Hack.De.Tl
 
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=