<---KwP-HacK--->
  Qysh Mi Bart Adresat
 

Qysh Mi Bart Adresat Se pari shkoni te adresa e vjeter edhe klikoni contact -save instant contact tani masi te klikoni aty shkoni save foto (1) dhe i ruan te gjitha kontaktet qe i ki ne adresen tende pastaj e qelni add e re edhe shkoni contact-import contact foto (2) edhe tani open dhe te hjitha adresat e juaja do te barten ne adresen e re besoj qe ki me kuptu.

Për Më shum Kontakt : KwP-Hack@Live.com & CoNn3cT.-@Live.com
-----------------------------------------------------

Posted By KwP-Hack & CoNn3cT


Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  KwP-Hack Ka 3 visitors (40 hits) Online.
Mirsevini Në KwP-Hack.De.Tl >Për Qdo Informat Rreth Webit A Po Diqka Tjeter Na Kontaktoni Në E-Mail : KwP-Hack@Live.com & CoNn3cT.-@Live.com
Me RespecT wWw.KwP-Hack.De.Tl
 
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=