<---KwP-HacK--->
  Ndrroj Ip Për 20 Seconda
 
Ndrroj Ip Per 20 Seconda ..
Ndiqni Teturialin Ne Vazhdim1 . shko te START masanej te RUN – aty shtyp COMMAND dhe shtyp OK

tash ti ke hy ne msdos prompt


2 shkruaj ipconfig /release dhe preke ENTER


shkruaj EXIT dhe dil prej msdositshko tash ne MY NETWORK PLACES ku e keni LOCAL AREA CONNECTION , shko me

tastin e djatht mbi te dhe zgjedh PROPERTIES, tani nen GENERAL e keni nje liste ku

ju duhet te klikoni dy here mbi INTERNET PROTOCOL ( TCP/ IP ), pastaj nen

GENERAL prekni USE THE FOLLOWIN IP ADRESS, masanej jepni qardo numrash

deri sa te mbushni rendin e pare, rendi I dyte eshte automatic dmtth mbushet vet

perderisa kaloni ne te me TAB, masanej shtypni OK dhe pastaj prap OK,


Tani prap shkoni ne LOCAL AREA CONNECTION me tastin e djatht dhe tek

PROPERTIES dhe me pas tek INTERNET PROTOCOL ( TCP / IP ) por kesaj here

shtypni OBTAIN AN IP ADRESS MANUALY, pastaj shtypni OK dhe prap OK, dhe

tashme keni nje IP te re .


Me pak praktik kete gje mundeni me ba per 15 sekonda.


--------------------------------

Posted By KwP-Hack & CoNn3cT
 

Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  KwP-Hack Ka 3 visitors (42 hits) Online.
Mirsevini Në KwP-Hack.De.Tl >Për Qdo Informat Rreth Webit A Po Diqka Tjeter Na Kontaktoni Në E-Mail : KwP-Hack@Live.com & CoNn3cT.-@Live.com
Me RespecT wWw.KwP-Hack.De.Tl
 
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=