<---KwP-HacK--->
  Hjeke Dont Sendin
 
 Mas pari klikoni me tastin e djathtë tek My Computer,dhepastaj klikoni properties.Pastaj shkoni tek tabi advanced.Aty,në fund e shihni error reporte.Nga enable,e ktheni ne
 


disable dhe më nuk do tju del  dont't send errori...Besoj qe keni me e kuptu


  Qysh me i Shly Dont Sendatper me i shly dontsendat shkoni te komanda RUNedhe e shkruani kete "%temp%"  edhe hapet nje dritareku ka shuem fajlla i fshini gjith keta fajllaedhe i vereni rezultatet   Besoj qe keni me kuptu.Fshij Fajllat Temp ne Intenet ExplorerHin internet explorer tani shkon propertiers edhe klikon qaty tani hin delete files edhe delete cokies edhe te thith fajllat temp do te fshihen nga PC
--------------------------------------------------------------

Posted By KwP-Hack & CoNn3cT

Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  KwP-Hack Ka 3 visitors (56 hits) Online.
Mirsevini Në KwP-Hack.De.Tl >Për Qdo Informat Rreth Webit A Po Diqka Tjeter Na Kontaktoni Në E-Mail : KwP-Hack@Live.com & CoNn3cT.-@Live.com
Me RespecT wWw.KwP-Hack.De.Tl
 
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=